post

Разгрявка

банан и метърКакто във всеки спорт, и при челикът има разгрявка. Тя подготвя Corpora Cavernosa (с други думи – пещеристите тела в пениса, които се пълнят с кръв при ерекция). Ако започнете на студено, рискувате да си причините сериозни наранявания, а най-леките са зачервявания и червени мънички петънца по главичката на пениса – внимавайте много! Целта на разгрявката е да затопли тъканта, за да може да се улесни пълненето с кръв при ерекция, защото топлината я прави по-гъвкава. Разгрявката трябва да се прави веднага преди и след самите упражнения! Хайде заедно да повторим и да си обещаем – разгрявката се прави веднага преди и след самите упражнения!

Намерете си една малка кърпа (не носна кърпичка, не халат – малка кърпа, за лице примерно, даже още по-малка). Много добре я намокрете с гореща вода и набързо я изцедете. Завийте мекия (не в ерекция!) пенис и тестисите с нея за около пет минути. Друг вариант е да седнете на ваната, да увиете пениса и тестисите с кърпичката и да пуснете топлата вода от време навреме. Зависи дали имате време (и нерви) за втория вариант. А третият е още по-мързелив и времепоглъщащ – да си вземете гореща вана. Препоръчва се винаги първият!

Разгрявката не се изчерпва само с водното затопляне. След като махнете кърпата, хванете пениса под главичката и дръпнете напред (буквално – опънете) за около десет секунди. След това отново хванете под главичката и дръпнете наляво, след това надясно, нагоре и надолу – всяко за по десет секунди. Не прекалявайте. Задължително с пенис, който не е в ерекция! Иначе рискувате да се нараните и да не постигнете никакви резултати! (Хайде да не повтаряме като в детската градина…)

Хеликоптерчета

графика на повишаващ се размер пенисХеликоптерчетата се правят веднага след „стоплянето”. Хванете пениса в основата и започнете да го въртите, все едно въртите въже (помните детските игри, нали?). Не прекалявайте с това упражнение. 10-15 секунди са напълно достатъчни.

Основното упражнение – арабски „джелк” метод

анимирани човечета с мек и набъбнал пенис се радватНай-уникалното в това упражнение е, че наистина действа. Факт доказван от повече от сто години. В Судан си имат даже специални школи, където учители се занимават с удължаването на пениса на момчета тъкмо навлезли в пубертета. Резултатите са наистина потресаващи (при правилно изпълнение!) – средно по 40-50 см дължина и до 20 см дебелина. Разбира се, на нас тези цифри ни звучат баснословни, а и няма да се напъваме за подобни величини, нали? Нека да приемем, че са някаква измислица тези числа, с цел… „реклама” на Цветно. Истината е, че в първите три месеца е напълно вероятно да няма видими резултати. Обаче всичко си зависи от човека – много хора в рамките на няколко седмици успяват да прибавят около 2 см на дължина и около ½ см на дебелина.

След като сте разгрели добре пениса, направете знака ОК с палеца и показалеца на едната ръка. Сега хванете пениса в основата, като съвсем леко стискате (думата е наистина силна – по-скоро е „масажиращо придърпване”) към главичката на пениса. Никога не продължавайте по-напред, тоест – да масажирате и главичката. Когато стигнете до края на ствола, направете същото движение с другата ръка, като започвате в момента преди да пуснете другата ръка. Най-добрият лубрикант е слюнката, но ако имате под ръка други – действайте. Страшна работа върши бебешкото олио например. Задължително смазвайте преди движенията. НИКОГА не правете упражненията в пълна ерекция!!! Пенисът трябва да е в ерекция около 60%! Рискувате сериозно да се увредите в противен случай.

Продължава в част втора на арабския метод за уголемяване на пениса..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *