post

Удължаващото упражнение

гол мъж прави упражнения за уголемяване на пениса сиУдължаващото упражнение е най-важното такова за прибавяне към дължината. Не бъдете лакоми, а точно обратното – постепенно прибавяйте време и усилия, иначе файда няма, както се казва. След като сте свършили с разгрявката, направете следното:

В седнало положение хванете напълно мекия си пенис под главичката (ако не сте обрязани е важно да сте заголили самата главичка, за да не разтеглите кожичката – не искате да е с дължината на чаршаф, нали?) и хванете здраво, но не силно. Изтеглете пениса напред, докато не усетите разтягане – тогава спрете и бройте до 10. Починете за малко, след което направете същото още 2-3 пъти. След това издърпайте мекия си пенис наляво, после надясно и накрая нагоре. Получите ли ерекция – спирате моментално, докато се успокоите. Не увеличавайте бройките нито броенето поне през първия месец!

Удължаващото упражнение – за напреднали

Не, не става въпрос за хора, които имат големи пишки или са постигнали страхотни резултати, а за онези, които търпеливо са преминали през първия месец. Ето какво е новото след четвъртата седмица:

Отново в седнало положение хващате мекия си пенис под главичката и издърпвате напред. Задържайте изтеглянето за около 30 секунди. Сега новата част – „удряйте” пениса в крака си, така че да се запълни с кръв и да получите ерекция. След втвърдяването, почивате до пълното успокоени. Повтаряте упражнението отново 2-3 пъти и след това наляво, надясно и нагоре.

секси двойка се обарваВажна информация
Ако в даден момент почувствате, че искате да се изпразните, моментално спрете с упражненията временно, поне докато тези ви желания преминат. Изпразните ли се – загубили сте един ден тренировка. Трябва да са минали минимум 5 часа от последната ви еякулация, а също така и не бива да мастурбирате и свършвате 5 часа, след като сте правили упражненията!

Програма Седмица 1
Това ви е достатъчно да знаете засега като основна информация. Предлагам ви програма, която наистина работи и при която наистина има резултати. Правете следното в понеделник, сряда и петък (в останалите дни не натоварвайте пениса):

Разгрявка: до 5 мин с топла кърпа
Хеликоптерчета: 10 сек
Удължаващо упражнение
Арабски „джелк”: 150 общо на брой; правете 5х30, но ако бързо получавате пълна ерекция, правете 6х25.
Разгрявка: отново до 5 мин с топла кърпа

Програма Седмица 2
Разгрявка: до 5 мин с топла кърпа
Хеликоптерчета: 10 сек
Удължаващо упражнение
Арабски „джелк”: 250 общо на брой
Разгрявка: отново до 5 мин с топла кърпа

секси двойка се прегръща страстноСедмица 3-5
Разгрявка: до 5 мин с топла кърпа
Хеликоптерчета: 10 сек
Удължаващо упражнение
Арабски „джелк”: 450 общо на брой
Разгрявка: отново до 5 мин с топла кърпа

Добра идея е да си представяте всеки път, че пенисът ви расте все повече и повече, наистина е полезно. След като сте минали 5-тата седмица, трябва да има резултати (при правилно изпълнение на упражненията 3 пъти седмично – понеделник, сряда, петък – като си оставяте по 5 часа преди и след упражненията, никога не правите програмата с пълна ерекция и никога не се изпразвате по време на упражненията!).

Вижте началото на статията тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *