Пенис Екстендърите

Какво е пенис екстендера?

картинка на пенис екстендър за уголемяване на пенисаТова е уред, който стимулира естествения растеж на члена или т.нар уред използващ техника на опъване,а чрез постоянното опъване(разтягане) на пениса размерът се променя.Има различни продукти за уголемяване,които се предлагат като хапчета за уголемяване,гелове и кремове за уголемяване,пенис помпи за уголемяване. Те също дават желания резултат но пенис екстендера е значително по ефикасен от всички изброени по горе продукти.Използването на този медицински уред за разтягане е сред най-предпочитаните и безопасни методи за уголемяване на члена. Екстендерът, наричан още „уред за издължаване” или „тракционен уред” (от traction – опън), представлява уред, който обгръща пениса като шина и му прилага определена сила на постоянен опън. Макар и да звучи болезнено, не е – когато се използва правилно. Въпреки че не е кой знае колко сложно да използвате екстендер, не е и съвсем елементарно. Има някои особености, с които е добре да се запознаете. В началото може да ви изглежда така, сякаш се нуждаете от три ръце, за да поставите уреда, но щом му свикнете става значително по-лесно.

От какво се състои екстендера и как се използва?

Уредът се състои от две части-основа и откачаща се предна част.В основата е разположен широк кръг, през който минава пениса и който се опира там, където членът се свързва с тялото. Предната част на уреда обикновено се откача свободно и представлява платформа, за която се захваща каишката/маркуча. След като пенисът е поставен в уреда и каишката е закрепена здраво, мъжът придвижва пръчиците/добавя винтчета, като по този начин увеличава силата на опъване.Силата на опън се регулира чрез две пръчици,които се издължават или с помощта на винтчета или чрез специален пружинен механизъм. Вие решавате какъв опън да приложите към пениса. От вас зависи и колко дълго ще носите уголемителят. Колкото по-дълго време го използвате, толкова по-голям ще става Вашият пенис. И в момента, в който решите, че сте доволни от постигнатата дължина / дебелина, можете просто да спрете да го използвате. В крайна сметка, Вие определяте собствените си цели за уголемяване на пениса,а екстендера ще Ви помогне да ги постигнете.Увеличаването на пениса,което сте постигнали остава постоянно.Средно мъжете,които ползват Penix extender platinum и Penix extender gold увеличават размера на пениса си 30% на дължина и 20% на дебелина.Това са страхотни резултати.
Тези уреди като цяло имат ефективен метод за уголемяване на пениса.Както знаете нищоне става за ден-два,тук трябва постоянство. Банер на екстендер уголемяващ пишката и сношаваща се двойка.Получените резултати са перманентни и зависят от времето,в което екстендера е бил носен.
Подарете си самочувствие и подобрете сексуалния си живот с помощта на Penix extender platinum или Penix extender gold.Използването на тези уреди за уголемяване ви гарантира следните неща:

  1. 1. Бързи резултати
  2. 2. Сигурност
  3. 3. Безопасност
  4. 4. Удовлетворение от постигнатите резултати
  5. 5. Самочувствие