post

Проучванията показват, че повече от 91% от мъжете смятат, че сексът е изключително важна част от техния секс живот. Много от техните мисли и действия са в посока на сексуалния им живот. Всички мъже по света ни искат да бъдат считани за добри любовници от партньорките им. И точно поради баш тази причина повечето мъже започват да се замислят за размера на чурката си и за уголемяване на пениса..

ролетка и хапчета за голяма чуркаАко Вашият пенис е с размер, доста по-голям от средния (16.6 см или повече), Вие можете да достигнете до всички нервни оковчания във вагината, които не могат да бъдат достигнати от мъжете със средния размер, и можете да стимулирате дори най-чувствителните зони на партньорката си. Ако Вашият пенис пък е с размер, по-голям от средния, това не само ще помогне за повишаване на Вашата лична самоувереност, но и ще увеличи значително способността Ви да се представяте като Дон Жуан по време на секс. С по-голям пенис Вие ще имате възможността да достигнете и стимулирате Г-точката на жената, което ще изпрати партньорката Ви на седмото небе, тъй като тя ще изпита яки и многократни оргазми един след друг, най-вероятно за първи път в нейния дълъг сексуален живот и Вие ще бъдете мъжът, който ще й достави това удоволствие.

Как да увеличите размера на пениса си

В нашата рецензия сме разгледали няколко методи за уголемяване на пениса. Първата категория може да се нарече „Устройства за пениса„. Тук спадат множеството манипулации издърпване и разтягане на пениса в опит той да се удължи, като се използват много различни каишки, тежести, пръстени, вакуумни помпи, устройства или екстендъри и др. Истината е, че всички тези устройства могат сериозно да увредят тъканите на пениса. Във всеки случай това не е най-добрият метод за уголемяване на пениса.

Операция на пениса. Операцията на пениса струва до 9500 € и включва срязване на пениса и на тъканите, които го поддържат. Клиничните проучвания показват, че 71% от всички пациенти, подложени на операция на пениса, са разочаровани от резултатите, а най-малко 74% не са доволни от начина, по който изглеждат органите им след операцията. Освен това страничните ефекти от операцията са и могат да са разочароващи – перманентно обезобразяване или смущения във функцията.

Хапчета за уголемяване на пениса. Ще говорим само за естествените хапчета за уголемяване на пениса, които много ефективно уголемяват пениса, подобряват мъжкото сексуално здраве и твърдостта на ерекцията. Хапчетата за пенис са изцяло безопасни. Те представляват специална селекция от сбирани билки, известни с техните необикновени свойства и смесени заедно в мощна и определено ефективна комбинация. Естествените хапчета за уголемяване на пениса нямат никакви странични ефекти. Но резултатите могат да варират при различните хора. Ето защо ние ви препоръчваме да изберете само най-добрите хапчета за уголемяване на пениса, които са подкрепени разбира се от клинични проучвания или гаранция за връщане на парите. Моля, стойте настрана от всякакви лекарства с рецепта-те са неефективни!

банер на хапчета за пенис уголемяване без хирургическа намеса Мега Пенис ПлюсКои са най-добрите хапчета за уголемяване на члена?

Ние сравнихме най-известните хапчета за пенис: Penis XXL, Mega Penis Plus, XtraSize, Vita Penis и др.

Според сравняването в лабораторни условия най-добри хапчета за уголемяване на пениса са:

Mega Penis Plus — 95/100 точки

Penis XXL — 82/100 точки

Vita Penis — 77/100 точки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *