post

анимирано човече с еректирал пенисПоследният писък в тенденциите за разкрасяване е обхванал вече голяма част от българските мъже.

Става дума за нетрадиционен метод, благодарение на който мъжкият полов орган уголемява своя размер без за това да е необходима инвазивна лекарска намеса.

Как става това?

Група учени препоръчват специално разработена тренировъчна методика, посредством която всеки мъж може да прибави до около 5 см към своя член за период от около 3 месеца.

Процедурата се обяснява въз основа на спецификите на мъжкия полов орган и първоначалните му размери.

Внимание се обръща на факта, че както дължината и диаметъра на пениса преди терапията, така и постигнатите резултати в голяма степен зависят от количеството кръв, което преминава в органа и достига и се задържа в определени негови зони и най-вече в т.нар. Corposa cavermosa.

Като единствена възможност за уголемяване на пениса в домашни условия учените, разработили програмата, разглеждат развитието на горната част на члена и последващо разширяване на пътищата, през които кръвта преминава, задържайки члена в еректирало положение.

банан и метър - как да уголемя пениса си?За постигането на тези резултати и за видимо уголемяване на пениса се препоръчва изпълняването на серия от специално разработени упражнения, които според откривателите им водят до разширяване на вместимостта на тъканта, отговорна за постигане на изправено положение на члена при ерекция.

Упражненията, които се предлагат, спомагат за напрягане и усилване на клетъчните стени, разположени в горната част на члена, като по този начин кръвообращението в конкретната зона се засилва осезаемо и трайно.

По този начин пенисът задържа по-големи количества кръв, като така уголемява своя размер.

Упражненията, които се прилагат за подобряване тонуса на Любовния мускул, са известни като Кегелови упражнения, наречени така от името на д-р Арнолд Кегел, пионер в проучването на сексуалните човешки способности. Основното упражнение е съкращение в РС-мускула и задържане на контракцията между 3 до 5-6 секунди в няколкократна серия. Препоръчват се средно по 10 повторения дневно с тенденция към нарастване, когато индивидът овладее достатъчно добре своята техника.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *