post

Размера на пениса винаги е бил основна мисъл за мъжа. Въпроси като- „Малък ли ми е“, „Дали я задоволявам напълно“ или Достатъчно голям ли е“ са измъчвали не един или двама мъже досега. Ще ви споделим няколко упражнения, чрез които можете да удължите размера на вашия малък приятел.

гол мъж прави упражнения за уголемяване на пениса сиУпражненията за уголемяване не са сложни за изпълнения, само трябва да бъдете постоянни и да имате достатъчно търпение докато постигнете нужния резултат. Тези упражнения ще стимулират растежа на CORPORA CAVERNOSA , което от своя страна ще направи вашият пенис с времето по-дълъг и по-дебел.
Ползите от такива упражнения ще стимулират и направят сухожилията намиращи се около гениталната област по еластични. Препоръчително е обаче да изпълнявате упражненията от 3 до 5 пъти седмично, но ви съветваме да ги комбинирате заедно с продукти подпомагащи растежа на пениса, като таблетки, екстендери.

Сега стъпка по стъпка ще ви обясним как точно да правите упражненията си:

Първо трябва да загреете пениса си с предварително затоплена хавлиена кърпа, и упражненията се правят в нееректирало положение.
-За да загреете тъканта, леко с ръка правете движения върху целия пенис. Захванете главата с дясната ръка и го насочете надолу. След това изпънете леко пениса, като задържите в тази позиция 5 секунди.
Докато дясната Ви ръка държи пениса леко изпънат, с палеца на лявата си ръка започнете да прилагате приплъзгващи движения по цялото тяло на пениса с лек натиск и в двете посоки.
Движението на палеца от основата на пениса към главата и обратно трябва да се извършва за минимум 10 секунди. След това сменете ръцете и повторете упражнението.
Изпълнявайте тези упражнения през 5 минути по 12 повторения.
Гарантираме Ви, че след около месец ще имате видим резултат, а ако комбинирате с пенис екстендер, резултатът ще е още по-задоволителен .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *